Трудові відносини на підприємствах в умовах соціально-економічного розвитку міст України - Тарасевич, О. (Схід, 2011)
У статті розглянута проблема формування трудових відносин на підприємствах в умовах соціально-економічного розвитку міста. Показано взаємозв'язок трудової діяльності та рівня соціально-економічного забезпечення населення міста. Зроблено висновок про необхідність підвищення впливу економіко-правових механізмів розвитку трудових відносин на господарських підприємствах у містах України на основі узагальнення зарубіжного й вітчизняного досвіду.