Сучасні підходи до системи управління територіальним розвитком - Унгурян, С. (Схід, 2011)
В умовах поглиблення децентралізації державного управління, формування нової моделі влади ефективність функціонування ланки управління стає головною передумовою прискорення трансформаційних перетворень у країні. У зв'язку із цим на сучасному етапі розвитку розробка механізмів забезпечення високого рівня управління територіальним розвитком, особливо механізму е-урядування набуває особливої актуальності.