Договір ренти об'єктів комунальної власності міста - Ашихміна, О. (Схід, 2011)
У статті автор аналізує законодавство України щодо можливості органів місцевого самоврядування виступати стороною договору ренти та досліджує особливості механізму укладання договору про передачу комунального майна під виплату ренти.