Описание города Нежина, его улиц и домов. Перепись населения по домам, составленная 15 февраля 1766 г. в городской магистратуре (Ніжинська старовина, 2008)
Сьомий випуск наукової збірки “Ніжинська старовина” присвячений публікації пам’ятки середини ХІХ ст. – копії опису міста Ніжина 1766 року. Збірник містить публікацію тексту документу, супровідну статтю і покажчик географічних назв і топоніміки. Підготовка до друку, зауваження до тексту документа та покажчик топонімів і географічних назв С. Зозулі та О. Морозова.