Щодо правового врегулювання прийняття нормативно-правових актів органів та посадових осіб місцевого самоврядування - Калиновська, Т.О. (Часопис Київського університету права, 2009)
В статье проведен комплексный анализ правового регулирования нормативно-правовых актов органов и должностных лиц местного самоуправления.