Літопис розвою світової фізичної науки - Булавін, Л.; Вергунов, В.; Новиков, М. (Видавничий дім "Академперіодика" НАН України, 2006)
Рецензія на книгу: Ю.А. Храмов. История физики. — К.: Фенікс, 2006. — 1176 с.