Шлях до економіки знань - Маліцький, Б.; Онопрієнко, В.; Денисюк, В. (Видавничий дім "Академперіодика" НАН України, 2006)
Рецензія на книгу: В.М. Геєць, В.П. Семиноженко. Інноваційні перспективи України. — Харків: Константа, 2006. — 272 с.