Состояние и роль функционального почечного резерва в компенсации нефротоксических эффектов ифосфамида - Трусова, М.В. (Актуальні проблеми транспортної медицини, 2006)
Результати проведених досліджень підтвердили наявність нефротоксичного впливу тривалого введення іфосфаміду, що узгоджується з даними літератури. В той же час глутаргин володіє нефропротекторними властивостями, сприяє нормалізації діяльності нирок тваринних, що отримували іфосфамід, і надає виражений дезинтоксикаційний ефект.