Экологическая неопределенность региональной экономики - Дедов, Л.А.; Павлов, К.В.; Федоров, М.М. (Економічний вісник Донбасу, 2009)
Вирішення загальної проблематики, що зводиться до збереження стійкості природного середовища, безпосередньо пов’язане з позиційним рівнем екоцентризму в системі вдосконалення регіональної економіки. В зв’язку з цим, дана проблема дослідження переходить в розряд пріоритетної. Як ілюстраційний матеріал, в статті розглянуті деякі приватні питання регіональних еколого-економічних відносин. Ключові слова: екологічна визначеність, регіональний розвиток, екологічна невизначеність.