Поглинання телекомунікаційною системою автоматизованих інформаційно-пошукових підсистем про транспортні засоби як умови поліпшення якості роботи працівників НЦБ Інтерполу в Україні - Культенко, О.В. (Часопис Київського університету права, 2009)
У статті з’ясовуться необхідність скорочення кількості баз даних по перевірці транспортних засобів та формування відповідного законодавчого підгрунтя. Розмежування баз даних у їх значущості які по горизонталі, так і по вертикалі діючих норм права не тільки позитивно вплине на дослідження діяльності працівника РА НЦБ Інтерполу, спрямованої; на протидію злочинам, пов’язаним з транспортними засобами, але й підвищить якість їх роботи. Ключевые слова: противодействие преступлениям, незаконное завладение транспортным средством, кража автомобиля, база данных, работники НЦБ Интерпола в Украине.