Нормативно-правові основи реформування пенсійної системи - Ремига, С.П. (Економічний вісник Донбасу, 2009)
Подана оцінка нормативно-правової бази пенсійної системи України, функціонування пенсійної реформи України. Зроблено аналіз розвитку нормативно-правових основ пенсійної реформи. З’ясовані проблеми пенсійної реформи. Визначені напрямки розвитку третього рівня пенсійної системи — недержавного пенсійного забезпечення. Ключові слова: пенсійна система, стратегія реформування, законодавча база.