Особенности построения различных систем бюджетирования и их применимость в украинских условиях - Ткаченко, А.М.; Телин, М.В. (Економічний вісник Донбасу, 2009)
Тема бюджетного управління сьогодні на українському ринку стає все більш насущною. Багато підприємств приходять до розуміння необхідності ведення бюджетування. Виконуючи свої функціональні обов’язки, кожен підрозділ підприємства своїми діями робить свій внесок до загального фінансового результату у вигляді частки принесених доходів або витрат. Ключові слова: бюджетування, комплексна бюджетна модель, система мотивації.