Опыт обеззараживания воды на водопроводных очистных сооружениях КП «Компания «Вода Донбасса»» - Диденко, В.С.; Грачев, Е.П.; Жуков, Э.И. (Актуальні проблеми транспортної медицини, 2009)
У статті проаналізований досвід експлуатації автоматичних систем хлорування на водопровідних очисних спорудах КП «Компанія «Вода Донбасу» та визначені методи знезаражування питної води в умовах значного віддалення станцій підготовки водопровідної води від користувачів.