Варианты применения стандартного лабораторного оборудования в технологии биотестирования - Дмитриев, А.В. (Актуальні проблеми транспортної медицини, 2010)
Автор ділиться практичним досвідом розширення можливостей культуральних тест об’єктів на прикладі інфузорії Tetrahimena perifopmis в токсикологічних дослідженнях, санітарно-гігієнічній і екологічній експертизі. Показано, що можна отримати додаткову різносторонню об’єктивну інформацію за допомогою реєстрації реакції тест объекта з використанням широких доступних приладів, які має в своєму розпорядженні практично будь-яка сучасна лабораторія.