Інвестиційне забезпечення інноваційного розвитку машинобудівного підприємства - Курган, О.Г. (Економічний вісник Донбасу, 2009)
У статті розглянуті питання фінансування інноваційної діяльності промислових підприємств. Запропоновано методику фінансування інноваційної діяльності машинобудівного підприємства за рахунок впровадження лізингу. Ключові слова: інноваційна діяльність, інвестиції, машинобудівне підприємство, лізинг, лізингові платежі, економічний ефект.