Влияние использования природного потенциала на экономическое развитие региона - Яковлева, Ю.К. (Економічний вісник Донбасу, 2009)
Метою цієї статті є оцінка використання природних ресурсів в економічних процесах Донецької області на сучасному етапі розвитку її господарства. Ключові слова: природні ресурси, регіон, господарство, розвиток.