Дослідження принципових засад забезпечення ефективного розвитку промислового сектору в довгостроковій перспективі - Солоха, Д.В. (Економічний вісник Донбасу, 2009)
Метою цього дослідження є визначення та дослідження принципових засад забезпечення ефективного розвитку промислових підприємств у довгостроковій перспективі. Ключові слова: промисловість, підприємства, розвиток, металургія.