Финансовый кризис и современное развитие экономики - Нусратуллин, В.К.; Нусратуллин, И.В. (Економічний вісник Донбасу, 2009)
Проблема фінансової кризи розробляється в економічній теорії достатньо широко, але не в тій мірі глибоко, щоб бути безпосередньо практичним керівництвом до дії у нинішній момент. Ключові слова: фінанси, економіка, криза, теорія, розвиток.