Международный туризм в системе показателей экономического и социального развития общества - Мартынюк, А.А.; Мартынюк, М.А (Економічний вісник Донбасу, 2009)
Стаття уточненює суть та значення міжнародного туризму, визначення функціональної ролі його в системі показників економічного і соціального розвитку суспільства, обумовлення більш конкретних напрямків удосконалення його організації в Україні. Ключові слова: міжнародний туризм, суспільство, розвиток, економіка, показники.