Формування маркетингового середовища в агропромисловому виробництві нових країн — членів Європейського Союзу - Чеботарьов, В.А.; Чеботарьова, Н.М.; Краковська, Т.; Гайдайчук, А. (Економічний вісник Донбасу, 2009)
У статті досліджуються складові маркетингового середовища в агро-продовольчій сфері постсоціалістичних країн-членів Євросоюзу: інституціональне забезпечення маркетингової діяльності, регулювання виробничо-комерційної діяльності суб’єктів господарювання та утворення інфраструктури ринку. Ключові слова: маркетингове середовище, агропромислове виробництво, Євросоюз.