Сучасні аспекти розвитку ринку спільного інвестування України - Шевчук, О.В.; Моісєєв, О.В. (Економічний вісник Донбасу, 2009)
У статті досліджується динаміка й перспективи розвитку ринку спільного інвестування. Розкрито особливості функціонування фінансових інститутів спільного інвестування в сучасних ринкових умовах, визначені критерії вибору найбільш вигідного для інвестування фінансового інституту. Ключові слова: інвестиції, інститути спільного інвестування, фондовий ринок.