Розробка методичних підходів до вирішення проблем планування діяльності підприємств, що діють у невизначеному середовищі - Кобзій, О.В. (Економічний вісник Донбасу, 2009)
Розглянуто особливості планування діяльності підприємств, що діють в умовах невизначеності. Запропоновано методичний підхід щодо визначення «сигналів», індикаторів попередження початку кризового стану та некерованих ситуацій ринкового середовища при плануванні діяльності підприємства. Ключові слова: підприємство, невизначеність, середовище, криза, ринок.