Підприємство в інформаційну епоху - Скачек, Л.М. (Економічний вісник Донбасу, 2009)
У статті розкривається стратегія розвитку ІСУ для сучасного підприємства, що визначається, у першу чергу, цілями її функціонування, а також існуючими можливостями й обмеженнями, методами й способами побудови системи управління й функціонування для всіх її учасників. Ключові слова: підприємство, інформація, суспільство, економіка.