Экспериментальная оценка эффективности применения нелекарственных препаратов (витаминно-минеральных комплексов и растительных адаптогенов) для первичной профилактики нарушений здоровья на транспорте - Викторов, В.С.; Капцов, В.А.; Тулушев, В.Н. (Актуальні проблеми транспортної медицини, 2010)
Показано, що при експериментальній оцінці можливості і ефективності застосування нелікарських препаратів (вітамінно-мінеральних комплексів і рослинних адаптогенів) для працівників транспорту слід враховувати властивості, які не вказані в анотації, але є значущими для осіб, пов’язаних з безпекою руху. При позитивному рішенні про застосування таких препаратів для працівників залізничного транспорту необхідно розробити методичні рекомендації по застосуванню кожного конкретного препарату і їх комб інацій.