Первая медицинская помощь пострадавшим на морских судах при утоплении и воздействии крайних температур - Зарицкая, Л.П.; Панов, Б.В. (Актуальні проблеми транспортної медицини, 2010)
Розглянуті методи надання першої медичної допомоги постраждалим на морських суднах при потоплянні і дії низьких та надзвичайно високих температур.