Проблемы гигиенического нормирования многокомпонентных смесей при оценке общественного здоровья и состояния производственной среды - Дмитриев, А.В.; Захаров, А.П.; Дорохина, М.А. (Актуальні проблеми транспортної медицини, 2010)
Проведено вивчення неспецифічної токсичності повітряного і водного середовища, що містить поліфазні і багатокомпонентні суміші шкідливих речовин. Вивчена їх комбінована дія в рамках моделі санітарно-епідеміологічного нормування з використанням хроматографічного методу оцінки міжмолекулярних взаємодій.