Утилизация высокотоксичных отходов - Дербасова, Н.М. (Актуальні проблеми транспортної медицини, 2006)
Приведений огляд по утилізації техногенних відходів, зокрема пестицидів. Розглядається біотехнологія утилізації техногенних відходів з використанням бактерійної і фізико-хімічної деструкції, і отриманням на виході екологічно чистої, рентабельної товарної продукції (стимуляторів зростання рослин.)