Кероване проектування документообігу в управлінських інформаційних системах - Задорожна, Н.Т.; Лавріщева, К.М. (Інститут програмних систем НАН України, 2006)
Аналізується процес проектування документообігу в управлінських інформаційних систем (УІС). Пропонуються нові принципи моделювання задач керування технологічним процесом проектування, контролю та корекції плану робіт по створенню УІС. Визначено формальну модель керування проектуванням таких систем. Наведено приклад застосування запропонованих принципів.