Становлення та функціонування органів представницької влади в УСРР (1919-1922 рр.) - Дмитрасевич, Н.О. (Часопис Київського університету права, 2010)
На основі вивчення значної кількості архівних матеріалів, автором аналізується характер утворення та функціонування більшовицьких владних структур України впродовж становлення державної влади та її функціонування протягом 1917-1920 рр. Ключові слова: органи влади, більшовизм, диктатура, державна Влада.