Релігійно-правові основи ставлення до дітей в Корані і "Сахіхе" Аль-Бухарі - Анохін, О.М. (Часопис Київського університету права, 2010)
У статті розглядаються основи регулювання взаємовідносин батьків і дітей в одному із головних джерел мусульманського права - збірнику хадисів імама аль-Бухарі. Показуються сімейні цінності в ісламі, основи виховального процесу, роль батьків у фізичному та духовному розвитку дітей. Ключові слова: Коран, хадіси, імам аль-Бухарі, виховання дітей, сім’я в ісламі.