Римська правова дійсність і комедії Плавта - Вовк, В.М. (Часопис Київського університету права, 2010)
Стаття присвячена розгляду реалій правового життя древніх римлян через призму літературного відображення повсякденності. На прикладі комедій Плавта розкриваються правові інститути рабовласницького суспільства. Ключові слова: Плавт, римське право, правові інститути, соціальний статус, правовий статус.