Радянське земельне законодавство (грудень 1919 - березень 1921 рр.) - Заріцька, І.М. (Часопис Київського університету права, 2010)
У статті розглядається питання про історичний розвиток радянського земельного законодавства у грудні 1919 - березні 1921 рр. Також автором на основі проведеного аналізу виокремлено особливості земельного законодавства вказаного періоду. Ключові слова: земельне законодавство, земельний закон, землекористування, споживчо-трудова норма, селянське господарство.