Доведення до самогубства: порівняльна характеристика українського і зарубіжного кримінального законодавства - Колінько, О.О. (Часопис Київського університету права, 2010)
У статті проводиться порівняння ст. 120 КК України «Доведення до самогубства» з аналогічними нормами іноземних держав. У результаті досліджень, автор пропонує змінити ст. 120 КК України. Ключові слова: самогубство, доведення до самогубства, спроба самогубства, схилення до самогубства, допомога в самогубстві, кримінальна відповідальність, рівень самогубств, попередження самогубств.