Кримінально - процесуальне доказування в умовах реформування українського судочинства - Пастернак, Ю.Б. (Часопис Київського університету права, 2010)
В даній статті автор досліджує поняття та сутність кримінально-процесуального доказування. Аналізуються основні підходи до його розуміння. З огляду на наявність безпосередньої кореляції між новим призначенням кримінального судочинства та методологією доказування обґрунтовується думка, щодо необхідності переосмислення останньої та відповідно пропонується авторське поняття кримінально-процесуального доказування. Ключові слова: кримінально-процесуальне пізнання, кримінально-процесуальне доказування, функціональний інтерес, аргументація правової позиції.