Дотримання законності при виконанні адміністрацією виправних установ судових рішень щодо відшкодування збитків особам, потерпілим від злочинів - Стулов, О.О. (Часопис Київського університету права, 2010)
Стаття присвячена дослідженню проблеми відшкодуванню матеріальних збитків і моральної шкоди особам, потерпілим від злочинів, за рахунок заробітної плати засуджених до позбавлення волі. Ключові слова: Засуджений до позбавлення волі, потерпілий, адміністрація виправної колонії, матеріальні збитки і моральна шкода.