Юридична компаративістика: проблеми визначення дисципліни та її предмету - Шилінгов, В.С. (Часопис Київського університету права, 2010)
У науковій статті автор досліджує поняття, предмет та метод юридичної компаративістики як самостійної юридичної науки. Ключові слова: юридична компаративістика, порівняльне правознавство, предмет юридичної компаративістики, метод юридичної компаративістики.