Особливості застосування правових норм у працях П.О.Недбайла - Доротюк, О.Г. (Часопис Київського університету права, 2010)
В роботі аналізуються погляди П.О. Недбайла на зміст, значення, формальні ознаки норм права; їх співвідношення з нормами моралі, особливості реалізації та структури. Особлива увага приділена можливостям практичного застосування ідей вченого . Ключові слова: норма права, вчення, соціальна норма, ознаки права, право реалізація.