Становлення А.І.Яковліва як юриста та історика права - Маньгора, Т.В. (Часопис Київського університету права, 2010)
Стаття присвячена становленню Андрія Яковліва як юриста та історика права. Схарактеризована діяльність відомого українського громадського й політичного діяча, вченого-правознавця в різні періоди його життя. Ключові слова: А. Яковлів, історик права, громадський діяч.