Загальні та спеціальні принципи національної правотворчості: поняття, значення та види - Чаплюк, О.І. (Часопис Київського університету права, 2010)
В статті проаналізовано основні погляди філософів та науковців стосовно поняття та змісту принципів правотворчості в цілому. На основі такого дослідження автор дає власне визначення принципів національної правотворчості, виокремлює; загальні та спеціальні принципи національної правотворчості, розкриває їх зміст, особливості та значення в процесі здійснення цієї діяльності. Ключові слова: правотворчість, принципи правотворчості, національна правотворчість, принципи національної правотворчості.