Висвітлення діяльності політичних партій державними телерадіо організаціями (правові аспекти) - Снігур, І.Й. (Часопис Київського університету права, 2010)
У статті розглядаються питання законодавчого регулювання висвітлення діяльності політичних партій державними телерадіоорганізаціями. Обгрунтовується доречність законодавчого визначення гарантій рівності політичних партій. Ключові слова: політичні партії, засоби масової інформації, державні телерадіоорганізації, гарантії рівності політичних партій.