Зміст та особливості програмно-цільового методу бюджетного фінансування - Деревчук, О.І. (Часопис Київського університету права, 2010)
В статті розглянуто особливості застосування програмно-цільового методу фінансування в бюджетному процесі, напрями підвищення ефективності правового регулювання відносин у сфері бюджетного фінансування. Ключові слова: бюджетна програма, бюджетне фінансування,бюджетне планування.