Взаємодія органів прокуратури з іншими державними органами та органами місцевого самоврядування в контексті нагляду за додержанням законів щодо захисту прав і свобод дітей - Попов, Г.В. (Часопис Київського університету права, 2010)
Стаття присвячена дослідженню окремих аспектів взаємодії органів прокуратури з іншими державними органами і органами місцевого самоврядування в контексті нагляду за додержанням законів щодо захисту прав і свобод дітей. Окрім того, автор досліджує завдання, суб’єктний склад і форми такої; діяльності, а також критерії визначення ефективності взаємодії із зазначеними суб’єктами. Ключові слова: прокуроський нагляд, права і свободи дітей, координація, взаємодія, суб’єкти взаємодії, форми взаємодії, ефективність взаємодії.