Особливості самозахисту прав інтелектуальної власності в глобальній мережі Інтернет - Борисенко, І.Л. (Часопис Київського університету права, 2010)
У статті робиться аналіз самозахисту прав інтелектуальної власності у глобальній мережі Інтернет. Дається характеристика поняття самозахисту і свободи його реалізації, враховуючи особливості всесвітньої Мережі. Також у статті даються рекомендації про застосування технічних способів захисту прав інтелектуальної власності щодо реалізації авторських прав в Інтернеті. Ключові слова: інтелектуальна власність, Інтернет, авторське право, самозахист, технічний захист.