Інстинкти в маніакальних злочинах - Тузов, Д.А. (Часопис Київського університету права, 2010)
Стаття присвячена питанням маніакальної злочинності. Аналізується вплив інстинктів на витоки маніакальної; злочинності. Ключові слова: злочин, маніакальна злочинність, інстинкт,мотив, свідомість, підсвідомість.