Рецензія на монографію "Державно-правове регулювання в умовах трансформації суспільних відносин" - Безклубий, І.А. (Часопис Київського університету права, 2010)
Державно-правове регулювання в умовах трансформації суспільних відносин: Монографія / За заг. ред. проф. Ю.Л. Бошицького. - К.: Видавництво «Юридична думка», 2009. - 536 с.