Моделювання структур даних та функцій над ними в композиційно-номінативній мові ACoN - Панченко, Т.В. (Інститут програмних систем НАН України, 2004)
В роботі проводиться моделювання структур даних мов програмування та функцій над ними засобами композиційно- номінативних мов. Розглядаються всі імперативні конструктори типів RAISE. Надається модель типів, виражаються операції над даними та аналізується рівень абстрактності даних, на якому представляються ті чи інші структури.