Ефективність правового регулювання (питання теорії) - Тарахонич, Т.І. (Часопис Київського університету права, 2010)
У статті аналізуються критерії виміру правового регулювання. Звернено увагу на загально-соціальні та юридичні (спеціально-соціальні) передумови досягнення ефективності правової норми. Ключові слова: правове регулювання, цінність правового регулювання, економність правового регулювання, ефективність правового регулювання.