Особенности социальной ответственности бизнеса - Черных, Е.В. (Економічний вісник Донбасу, 2009)
В статті розглянуто особливості соціальної відповідальності українських підприємств, досвід практичної реалізації принципів соціальної відповідальності в крупних компаніях. Проаналізовано недоліки та переваги розвитку соціальної відповідальності вітчизняного бізнесу. Ключові слова: підприємство, бізнес, соціальна відповідальність.