Сутність інвестиційної діяльності щодо підвищення технічного рівня виробництва підприємств вугільної галузі Донбасу - Кучер, В.А. (Економічний вісник Донбасу, 2009)
Обґрунтовано необхідність удосконалення інвестиційних методів планування на вугледобувних підприємствах. Представлено методику планування інвестиційного проекту з технічного переозброєння виробництва та підготовки нових виїмкових полів до експлуатації. Ключові слова: інвестиції, стратегія, вугледобувне підприємство, динаміка грошових потоків, економічна ефективність.