Фінансова й грошово-кредитна система Швеції - Кодацький, В.П. (Економічний вісник Донбасу, 2009)
У статті розглядаються проблеми функціонування фінансової й грошово-кредитної системи Швеції — однієї з найбільш розвинених країн. Ключові слова: фінансова система, грошово-кредитна система, бюджет.